Για εμάς

ΕΥΡΩΜΑΘΗΣΗ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΕΥΡΩΜΑΘΗΣΗ (Αγίου Δημητρίου) είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που εδώ και 23 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

Το 2016 το εκπαιδευτήριό μας, οργάνωσε ένα στοχευμένο πρόγραμμα μαθημάτων ρομποτικής για παιδιά και εφήβους, το myRobotAcademy. Στη διάρκεια του προγράμματος αυτού στις μαθήτριες και στους μαθητές μας δίνεται  η δυνατότητα να σχεδιάσουν, να πειραματιστούν, να αυτενεργήσουν, να συνεργαστούν και να υλοποιήσουν τις δικές τους πρωτότυπες ιδέες, μέσα από μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία.

Η αποστολή μας

Η Ευρωμάθηση έχει ως αποστολή την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους τομείς της εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής. 

Από την ίδρυσή της πριν από 23 χρόνια, δεσμεύεται να παρέχει ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαθητών της σε διάφορους τομείς. Από τη γλωσσική επικοινωνία μέχρι τη δημιουργική σκέψη και την ανάπτυξη τεχνολογικών δεξιοτήτων, η Ευρωμάθηση έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές της τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχή πρόοδο στον σύγχρονο κόσμο.

Το όραμά μας

Να εμπνέουμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης και να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

Με στόχο την προετοιμασία των μαθητών για την πρόκληση της σύγχρονης εποχής, η Ευρωμάθηση προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την τεχνολογική καινοτομία.

Ώρες Λειτουργίας

Διεύθυνση

Τηλέφωνο